Novosti

29. decembar 2017.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog predstojećih praznika firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 1. i 2. janura, 3. i 4. će se vršiti popis, a rad sa strankama će početi od 5.1.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.

Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

KIWO (Kissel+Wolf GmbH)

 

 

        KISSEL + WOLF je jedan od vodećih proizvođača hemijskih proizvoda za sito štampu. Koncept kompanije je da predvidi i izađe u susret zahtevima tržišta i to ne samo onih koji se tiču samih hemijskih proizvoda.

        KISSEL + WOLF je danas mnogo više od proizvođača i dobavljača hemijskih proizvoda. On sada nudi kompletan tehnički sistem kako bi upotpunio svoju hemijsku liniju. Svi apekti sito štampe su sada uključeni i tehnološka zaštita okoline kao i industrijski i tehnološki sistemi za prečišćavanje vode.

        nudi kompletan izbor proizvoda za sito štampu počev od modernih fotohemijskih sistema za ravnu i kružnu sito štampu, preko kružnih cilindara, do tehničke opreme za sito štampu.

        proizvodi u našoj ponudi:

                 LEPKOVI, UV LEPKOVI I LAKOVI ZA SITO 

                 SREDSTVA ZA PRIPREMU SITA 

                 EMULZIJE 

                 SITOFILERI I KAPILARNI FILMOVI 

                 SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE SITA 

                 TEHNIČKA OPREMA ZA SITO ŠTAMPU 

                 KORISNI DODACI 

 
 
 

 

        Nastanak firme  (KISSEL + WOLF i ALBERT ROSE LACKFABRIK) kreće onog trenutka kada pogled na industriju počinje da se menja u novoosnovanom Nemačkom carstvu (1871). Odmah nakon stavljanja u rad fabrike u Mannheim-u, počinje proizvodnja lepka životinjskog porekla (1893) čime ova fabrika stiče regionalnu reputaciju.

        Danas se KISSEL + WOLF nalazi van grada na lokaciji okruženoj vinogradima u mestu Wiesloch koji je na samo 45 minuta od Frankfurtskog aerodroma.

 

 

 

Powered by CMS STUDIO