Novosti

29. decembar 2017.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog predstojećih praznika firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 1. i 2. janura, 3. i 4. će se vršiti popis, a rad sa strankama će početi od 5.1.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.

Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

Dodatna oprema

 

KIWO SCREENBRUSH (četke za čišćenje sita)

Specijalne četke za različite operacije kod stvaranja šablona. Otporne na hemikalije, a pritom i oblikovane prema anatomiji ruke radi lakšeg korišćenja. Različite boje četki obezbeđuju sigurnost i brzu identifikaciju.

# 1 za odmašćivanje (bela četka)

# 2 za čišćenje pre i toku procesa (plava četka)

# 3 za skidanje premaza (zelena četka)

# 4 za posttretman svile, specijalno pogodna za nanošenje paste (crvena četka)

 

 

 

 

KIWO SPRAYBOTTLE (sprej boca)

 

Plastična sprej boca od 1l. Omogućava bezbedno čuvanje hemikalija za sito štampu, kao što su odmašćivači, pripremni agensi i sredstva za skidanje emulzije kako bi se zaštitila od kontaminacije. Štrcaljka na boci se može podešavati po želji u zavisnosti od odnosa hemikalija. Laka je za rukovanje i sačinjena je od izuzetno izdržljivog materijala.

 

 

 

KIWOSTAT SPRAY (antistatik sprej)

Visokoefikasni antistatik sprej sa odličnim antistatičkim mogućnostima. Posebno je pogodan za zaštitu sita od statičkog elektriciteta. Ovaj sprej služi kao prevencija od lepljivih substrata koji mogu ugroziti sito kao i kod rešavanja problema statičkog elektriciteta boje.

Univerzalno je upotrebljiv i za mnoge druge aplikacije radi zaštite od elektriciteta.

 

 

Powered by CMS STUDIO