Novosti

29. decembar 2017.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog predstojećih praznika firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 1. i 2. janura, 3. i 4. će se vršiti popis, a rad sa strankama će početi od 5.1.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.

Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

Sredstva za čišćenje sita

 SREDSTVA ZA SKIDANJE EMULZIJE

 SREDSTVA ZA RUČNO ČIŠĆENJE

 SREDSTVA ZA POSTTRETMAN SVILE

 

SREDSTVA ZA SKIDANJE EMULZIJE

 

PREGASOL F

PREGASOL P

PREGASOL EP3

Proizvod u tečnom stanju bez hlora za odmašćivanje sita. Veoma je efikasan i neoštećuje svilu. Pogodan je za sve tipove svile i za sve tipove direktnih fotoemulzija. Ne zagađuje životnu sredinu.

Pasta za odmašćivanje, bez hlora i sa velikom efikasnošću, bez ikakvog štetnog uticaja na svilu. Na vertikalno postavljenim sitima se lako nanosi i što je još važnije i zadržava se. Pogodna je i za sita velikih formata. Pasta nam daje mogućnost za parcijalne korekcije na situ. Ne zagađuje okolinu.

Koncetrovani odmašćivač u puderu spreman za pripremu. Priprema se mešanjem sa vodom (10-20% u zavisnosti od vrste fotoemulzije). Specijalno je pogodan odmašćivanje u kadicama. Potpuno je bezbedan po okolinu.

 

SREDSTVA ZA RUČNO ČIŠĆENJE

 

PREGAN 244E

KIWOCLEAN LM628

KIWOCLEAN LM641

Univerzalno sredstvo za čišćenje na bazi razređivača. U slučaju velikog zaprljanja svile potrebno je samo produžiti vreme delovanja ovog sredstva.

KIWOCLEAN LM 628 je proizvod za čišćenje sita koje u osnovi sadrži solvente. Koristi se samo kod ručnog čišććenja sita, alata i rakel noževa. Blagog je mirisa i bez boje.

Univezalno sredstvo za čišćenje sita, uklanja ostatke boje kako sa sita tako i sa alata i rakela. Kiwoclean LM 641 se koristi isključivo ručno i ograničen je što se tiče izbora aparata za mašinsko pranje. Ovo sredstvo za čišćenje je blagog mirisa. Slabo reaguje na fotoemulzije.

*Za bolje i bezbednije poslove KIWO iz svoje ponude izdvaja seriju KIWOCLEAN LM - za ručno čišćenje sita.

 

SREDSTVA ZA POSTTRETMAN SVILE

 

PREGAN ANTIGHOST EXTRA

PREGAN PASTA

PREGAN COMBI-CLEAN

KIWO MAGACLEAN

PREGAN UNI GEL

Sredstvo za čišćenje izbeljivanjem, savršeno za skidanje duhova i ostataka boje na svili. Efekat čišćenja se može poboljšati posttretmanom sa PREGAN COMBI-CLEAN-om (ovo sredstvo se ne preporučuje za svile koje su ojačane metalnim nitima).

Alkalna pasta za čišćenje za univerzalnu upotrebu u sito štampi. Naročito dobri rezultati postižu se u kombinaciji sa PREGAN COMBI-CLEAN-om, posebno za otklanjanje duhova, boje i taloga fotoemulzije. Ovo sredstvo se može koristiti i za glačanje aluminijumskih ramova.

Veoma efikasno sredstvo na bazi razređivača, obično se koristi u kombinaciji sa PREGAN ANTIGHOST EXTRA ili alkalnom pastom za čišćenje. Posebno se ističe kod uklanjanja duhova, boje i taloga fotoemulzije. Biorazradiv.

Na bazi razređivača, visoko aktivno alkalno sredstvo za čišćenje kao i sredstvo za uklanjanje duhova. Uklanja emulziju i boju u kombinaciji sa PREGAN ANTIGHOST EXTRA, uklanja čak i talog diazo emulzije. Njegov sastav omogućuje lako nanošenje kao i prodor kroz niti. Nakon neutralizacije vodom, ostaci ovog sredstva su biorazgradivi.
Boja: bež-braon.

Visoko efikasno sredstvo za čišćenje, na bazi razređivača, u obliku gela za univerzalnu upotrebu. Posebno je pogodan za uklanjanje upornih mrlja i taloga foto-emulzije, a u kombinaciji sa alkalnom pastom za čišćenje (PREGAN NT-PASTE) i za uklanjanje duhova. Ne suši se brzo i zato je idealan za korišćenje u vertikalnom položaju. Biorazgradiv.

 

Powered by CMS STUDIO