Novosti

29. decembar 2017.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog predstojećih praznika firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 1. i 2. janura, 3. i 4. će se vršiti popis, a rad sa strankama će početi od 5.1.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.

Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

Sredstva za pripremu sita

 PASTA ZA SKIDANJE LAKOVA I LEPKOVA

 RAZREАIVAČ I SOLVENTNI ČISTAČLEPKA

 ODMAŠĆIVAČI

 SREDSTVA ZA PREDTRETMAN

 

PASTA ZA SKIDANJE LAKOVA I LEPKOVA

 

PREGAN DL

 

Pasta za čišćenje koju u osnovi čine razređivači sa blagim mirisom. Koristi se za uklanjanje ostatka lepka i laka sa rama. Pogodan je za skidanje ostataka KIWOBOND lepkova i ESTELAN lakova.

 

RAZREĐIVAČ I SOLVENTNI ČISTAČ LEPKA

 

 

KIWOSOLV L63 i L72

Mogu se koristiti kao razređivači kod mnogih lepkova. Za detaljnije informacije možete se informisati u Dokumentu tehničkih informacija. Ovi razređivači se mogu koristiti i za čišćenje ostatak lepka na četkama. Kao razređivač dodaje se postepeno dok se ne dobije željeni viskozitet. Kao čistač je veoma efi kasan i zbog toga se retko ponavlja čišćenje, jedino kod upornih delova lepka.

 

ODMAŠĆIVAČI

 

PREGAN NT9

 

PREGAN A9 EXTRA

Odmašćivač koji je spreman za upotrebu odmah nakon kupovine, a sastoji se od retkih materijala. Pregan NT 9 je bez boje, pH neutralan i biorazgradiv. Njegova karakteristika neznatnog viskoziteta smanjuje potrošnju čak i kod grubljih sita.

Sredstvo za odmašćivanje sita. Želatinasto stanje dozvoljava dužu reakciju za jače nečistoće, kao i laku primenu na grubljim svilama. Pregan A9 je potpuno bezbedan po okolinu, tako da se može prosuti čak i u odvodnu cev nakon normalne upotrebe.

 

SREDSTVA ZA PREDTRETMAN

 

KIWO MESH X-CEL

 
 

čišćenje i odmašćivanje sito štamparske svile bez ijednog preskočenog dela. Pri čišćenju ovim preparatom stvara se stabilni vodeni sloj povoljan za prenos sitoštamparskog filma, poboljšavajući protok i vezivanje emulzije, a pritom i smanjuje elektrostatičke probleme i stvara prelepi štampani otisak sa mnogo tipova boja. Kiwo mesh x-cell je spreman za upotrebu bez ikakvog prethodnog testiranja.

Boja: narandžasta

Detaljnije...

 

Powered by CMS STUDIO