Novosti

14. februar 2018.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog dana državnosti firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 15. i 16. februara, a rad sa strankama će početi od 19.2.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.


Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

O nama

 

Grafičko privredno društvo Destefiko se od 1993. god. bavi grafičkim dizajnom i pripremom za štampu, kao i uslugama štampe na raznim vrstama materijala. Pored proizvodnog programa, od 1997. god. zastupljen je i trgovinski program. Generalni je zastupnik renomiranih svetskih firmi za sito, tampon i digitalnu štampu kao što su: MARABU - nemački proizvođač boja i aditiva za sito, UV i tampon štampu. KIWO - nemački proizvođač emulzija, lepkova i hemije za sito štampu. Ulano - američki proizvođač šablona i hemikalija za sito štampu. KENT - nemački proizvođač tampon mašina, tampon guma, vodenih, alkoholnih i čeličnih klišea za tampon štampu, lampi za osvetljavanje tampon klišea, noževa za skidanje boje i raster filmova za eksponiranje klišea. INTEC - engleska firma za proizvodnju digitalnih mašina za tabačnu štampu formata od 32cm do 120cm i težine kartona do 400g/m2. RAYFILM - češki proizvođač nalepnica, papira, kartona, transfera i drugih vrsta medija razlicitih materijala i gramatura za laserske i inkjet printere. TECA-PRINT - švajcarski proizvođač tampon mašina, tampon guma, klišea i ostalog repromaterijala za tampon štampu. TAMPOPRINT® AG - nemački proizvođač tampon mašina, tampon guma i klišea kao i pratećeg repromaterijala za tampon štampu.

 

 PEPDV obrazac

 PIB obrazac

 Resenje o registraciji firme

Powered by CMS STUDIO