Novosti

08. maj 2018.

RASPRODAJA

Popust od 20% do kraja maja na sve RAYFILM Fluo nalepnice

Rayfilm

 je lider u Centralnoj Evropi za proizvodnju samolepljivih nalepnica i fotopapira. Kompanija je osnovana 2000. godine, ali se zasniva na 15-godišnjem iskustvu njenih osnivača u sferi papirnog poslovanja. Od tada proširili su proizvodnju tabačnih kompjuterski printabilnih medija i nalepnica u rolni. Kao ugledni proizvođač papirnih i filmskih nalepnica,  je uvek bio posvećen korišćenju najnovijih tehnologija i materijala kako bi dobio najbolji i najpouzdaniji proizvod.


 
Danas, kompanija  ne posluje samo iz svoje fabrike u Opavi (severoistok češke Republike) već iz drugih subkompanija: u Brnu, C. Budejovice, sa glavnom kancelarijom u Poljskoj, u gradu Gliwice.
 je najveći proizvođač nalepnica i papira u češkoj i Slovačkoj Republici, ali njihove proizvode možete naći na teritoriji cele Evrope, u Brazilu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Hong Kongu.
Koristeći retke materijale iz najpoznatijih kompanija za laminaciju nalepnica i preradu papira osigurali smo kompatibilnost proizvodnje, visoke performanse i jednostavnu upotrebu.
Proveravamo kvalitet svih materijala koji ulaze u fabriku. Štaviše, odabrani kvalitet nam se vrati sa svakom kutijom našeg finalnog proizvoda koji se identifikuje, takođe, sa poštovanjem radnika koji su ih izradili. Na ovaj način možemo nanovo proveriti nastanak svakog proizvoda i tako poboljšati tehnologiju samog procesa izrade.
U 2012. godini  je ušao u svet digitalnog sečenja.
Ovaj korak je omogućio praćenje trendova i doprineo fleksibilnost u proizvodnji.
Godina 2011. predstavlja godinu našeg velikog ulaganja. Tokom 2011. godine  je investirao preko 1 milion eura u izgradnju nove hale za proizvodnju, kao i u novu opremu.
 
 
Everyday Labels
ricovane papirne nalepnice za svakodnevnu upotrebu kao što su deklaracije raznih dimenzija, nalepnice za CD-ove i slično
Office Labels
papirne nalepnice u raznim bojama (standardne i fluorescentne) pretežno za kancelarijsku upotrebu pogodne za obeležavanje
Synthetic Labels
sjajne i mat plastične nalepnice i filmovi otporni na vlagu i habanje (bele, transparentne, srebrna i zlatna)
 
 
Laser Media (Paper/Film)
sjajni i mat papiri različitih gramatura i formata (A4, A3, SRA3) za laser i inkjet štampu
Print-self T-Shirt Transfer
transferi (preslikači) za bele i crne majice za laser i inkjet štampu u A4 formatu
Print-self CD/DVD labels

     
     

www.rayfilm.cz
 

Powered by CMS STUDIO