Novosti

29. decembar 2017.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog predstojećih praznika firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 1. i 2. janura, 3. i 4. će se vršiti popis, a rad sa strankama će početi od 5.1.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.

Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

Everyday Labels

 

Rayfilm Everyday nalepnice su dizajnirane za svakodnevnu kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Napravljene su od belog papira sa trajnim lepkom i pogodne su za bilo koji štampač ili kopir mašinu. Everyday nalepnice imaju odličan odnos cene i kvaliteta.
EVERYDAY nalepnice proizvodi  u svojim brendiranim kutijama A4 formata u pakovanju od 100 tabaka. U svojoj ponudi ima preko 30 različitih tipova koji se najčešće koriste za štampu adresa, bar kodova, CD nalepnica, itd.
Takođe su dostupna pakovanja od 1000 tabaka u A4 formatu.


 
RICOVANE NALEPNICE KOJE MOŽETE ODMAH PORUČITI:


R0ECO - Bela mat univerzalna nalepnica
Bele univerzalne nalepnice je najpopularnija vrsta nalepnica zbog svoje niske cene i velikih mogućnosti što se tiče aplikacija. Napravljene su od 70g/m2 čisto belog papira koji je pogodan za štampu na svim štampačima i kopir mašinama. Stabilan trajni lepak i ravne linije sečenja omogućavaju nesmetani prolaz kroz Vaš štampač.
 

 

Powered by CMS STUDIO