Novosti

14. februar 2018.

OBAVEŠTENJE

Poštovani posetioci,
Obaveštavamo vas da zbog dana državnosti firma ,,Destefiko boje'' neće raditi 15. i 16. februara, a rad sa strankama će početi od 19.2.2018. godine po našem standardnom radnom vremenu: ponedeljak-petak, 08-16h.


Hvala!

28. avgust 2017.

Novi izgled sajta

Poštovani posetioci,

Sa ponosom vas obaveštavamo da je naš novi sajt destefikoboje.com u fazi izrade, te da će naša adresa uskoro dobiti novi, moderan i pregledniji izgled.

Hvala na strpljenju!

28. avgust 2017.

Katalog tampon boja

Za lakši pregled tampon boja i površina kojima odgovaraju, pripremili smo vam ovaj novi katalog.
Katalog možete pogledati i preuzeti ovde.

Kapilirani filmovi CDF Vision

CDF Vision je diazo dual-cure kapilarni film. Specijalnom formulacijom kontroliše penetraciju svile i poboljšava foto-polimerizaciju, i time omogućava izuzetno oštre ivice na šablonu i veliku mehaničku izdržljivost. Zahvaljujući veličini čestica, smanjuje efekat granulacije kod optimalnih tekstura i rezolucija. Jedna od najvažnijih karakteristika je smanjena hidrostatička, u slučaju velike vlažnosti vazduha i elektrostatička privlačnost u slučaju smanjene vlažnosti vazduha.  CDF Vision je kompatibilna sa UV, vinil, and solventnim bojama.Ova vrsta kapilarnih filmova se koristi za štampu, električnih kola, membranskih prekidača, rastera, CD-ova i DVD-a, keramike, postera, ambalaže i boca. Postojeće debljine CDF Vision kapilarnih filmova su 15µ, 18µ, 20µ, 25µ, and 35µ.

 

 

 

 

Powered by CMS STUDIO