Novosti

08. maj 2018.

RASPRODAJA

Popust od 20% do kraja maja na sve RAYFILM Fluo nalepnice

Otvaranje sita

 

 

U Destefiku otvaranje sita se obavlja prema najvišim EU standardima.

Prvi proces pre otvaranja sita je čišćenje (odmašćivanje) svile na situ, od industrijskih fleka, silikona i ostalih hemikalija. Za taj proces koristimo ekološko anti statik sredstvo KIWO MESH X-CEL i specijalno dizajniranu četku KIWO SCREENBRUSH (#1 Decoating), namenjenu za odmašćivanje svile.

Drugi proces je ispiranje svile nakon odmašćivanja koji se vrši toplom vodom pod pritiskom. Nakon sušenja toplim vazduhom svila je spremna za mazanje emulzije.

Treći proces je nanošenje emulzije, koju nanosimo različitim tehnikama u zavisnosti od nivoa detalja koji su na šablonu i od vrste štampe. U ponudi imamo veliki izbor visoko kvalitetnih emulzija iz KIWO programa koje ispunjavaju svaki zahtev klijenata,  bilo da je to dugotrajna izdržljivost zarad velikih tiraža, izuzetno visok nivo finih detalja i rastera ili je u pitanju neka posebna vrsta štampe. Nakon nanošenja, emulzija se suši toplim vazduhom.

Četvrti proces je eksponiranje sita, koji vršimo prema najpreciznijim parametrima zahvaljujući KIWO EXPOCHECK, specijalnom filmu za merenje i određivanje optimalnog vremena eksponiranja sa najsavremenijom UV lampom od 5KW. Eksponirana sita se nakon toga ispiraju hladnom vodom i konačno suše u sušari.

Kontrolu kvaliteta, ujedno i peti proces kod otvaranja sita, vršimo digitalnim mikroskopom odmah nakon finalnog procesa, radi provere definicije uglova, nanosa emulzije, kvaliteta rastera i drugih detalja.

U situacijama kada je potrebno dekovanje sita, koristimo neke od KIWOFILLER-a iz palete proizvoda KISSEL-WOLF.

Takođe u Destefiku nudimo uslugu pranja i čišćenja sita od tvrdokornih mrlja, ostataka emulzije, boja i duhova na svili sa najkvalitetnijom hemijom firmi Kiwo i Ulano.

Poseban segment u razvijanju sita je kada koristimo ULANO kapilarne filmove debljine 15,18,20,25 i 35 mikrona. Sito sa nanešenim kapilarnim filmom možete koristiti za izuzetno oštre ivice imidža i povećan nanos boje.

Ako vam je neophodan povećan nanos boje, takođe možemo koristiti direktne metode sa visoko kvalitetnim Kiwo emulzijama koje imaju veliki viskozitet.

Mi imamo visoku tehniku i tehnologiju izrade, samo je na vama da izaberete koja vam najviše odgovara za vaš najbolji otisak.

Powered by CMS STUDIO