top of page

Sredstva za čišćenje sita

REDSTVA ZA SKIDANJE EMULZIJE - SREDSTVA ZA RUČNO ČIŠĆENJE -

SREDSTVA ZA POSTTRETMAN SVILE

SREDSTVA ZA SKIDANJE EMULZIJE

PREGASOL F

Proizvod u tečnom stanju bez hlora za odmašćivanje sita. Veoma je efikasan i neoštećuje svilu. Pogodan je za sve tipove svile i za sve tipove direktnih fotoemulzija. Ne zagađuje životnu sredinu.

PREGASOL P

Pasta za odmašćivanje, bez hlora i sa velikom efikasnošću, bez ikakvog štetnog uticaja na svilu. Na vertikalno postavljenim sitima se lako nanosi i što je još važnije i zadržava se. Pogodna je i za sita velikih formata. Pasta nam daje mogućnost za parcijalne korekcije na situ. Ne zagađuje okolinu.

PREGASOL EP3

Koncetrovani odmašćivač u puderu spreman za pripremu. Priprema se mešanjem sa vodom (10-20% u zavisnosti od vrste fotoemulzije). Specijalno je pogodan odmašćivanje u kadicama. Potpuno je bezbedan po okolinu.

SREDSTVA ZA RUČNO ČIŠĆENJE

PREGAN 244E

JUniverzalno sredstvo za čišćenje na bazi razređivača. U slučaju velikog zaprljanja svile potrebno je samo produžiti vreme delovanja ovog sredstva.

KIWOCLEAN LM628

KIWOCLEAN LM 628 je proizvod za čišćenje sita koje u osnovi sadrži solvente. Koristi se samo kod ručnog čišććenja sita, alata i rakel noževa. Blagog je mirisa i bez boje.

KIWOCLEAN LM641

Univezalno sredstvo za čišćenje sita, uklanja ostatke boje kako sa sita tako i sa alata i rakela. Kiwoclean LM 641 se koristi isključivo ručno i ograničen je što se tiče izbora aparata za mašinsko pranje. Ovo sredstvo za čišćenje je blagog mirisa. Slabo reaguje na fotoemulzije.

*Za bolje i bezbednije poslove KIWO iz svoje ponude izdvaja seriju KIWOCLEAN LM - za ručno čišćenje sita.

SREDSTVA ZA POSTTRETMAN SVILE

PREGAN ANTIGHOST EXTRA

Sredstvo za čišćenje izbeljivanjem, savršeno za skidanje duhova i ostataka boje na svili. Efekat čišćenja se može poboljšati posttretmanom sa PREGAN COMBI-CLEAN-om (ovo sredstvo se ne preporučuje za svile koje su ojačane metalnim nitima).

PREGAN PASTA

Alkalna pasta za čišćenje za univerzalnu upotrebu u sito štampi. Naročito dobri rezultati postižu se u kombinaciji sa PREGAN COMBI-CLEAN-om, posebno za otklanjanje duhova, boje i taloga fotoemulzije. Ovo sredstvo se može koristiti i za glačanje aluminijumskih ramova.

PREGAN COMBI-CLEAN

Veoma efikasno sredstvo na bazi razređivača, obično se koristi u kombinaciji sa PREGAN ANTIGHOST EXTRA ili alkalnom pastom za čišćenje. Posebno se ističe kod uklanjanja duhova, boje i taloga fotoemulzije. Biorazradiv.

KIWO MAGACLEAN

Na bazi razređivača, visoko aktivno alkalno sredstvo za čišćenje kao i sredstvo za uklanjanje duhova. Uklanja emulziju i boju u kombinaciji sa PREGAN ANTIGHOST EXTRA, uklanja čak i talog diazo emulzije. Njegov sastav omogućuje lako nanošenje kao i prodor kroz niti. Nakon neutralizacije vodom, ostaci ovog sredstva su biorazgradivi.

PREGAN UNI GEL

Visoko efikasno sredstvo za čišćenje, na bazi razređivača, u obliku gela za univerzalnu upotrebu. Posebno je pogodan za uklanjanje upornih mrlja i taloga foto-emulzije, a u kombinaciji sa alkalnom pastom za čišćenje (PREGAN NT-PASTE) i za uklanjanje duhova. Ne suši se brzo i zato je idealan za korišćenje u vertikalnom položaju. Biorazgradiv.

bottom of page