top of page

Kent

Osnovana 1978, kao Massek, nemačka kompanija iz Stuttgart-a, se kvalitetom probijala na tržište da bi se prvobitno udružila sa kanadskim Pad Printer-om, a već zadnjih godina Kent prepoznajemo kao multinacionalnu kompaniju sa fabrikama u celom svetu. Iz osnovne tehnike tampon štampe razvila se, počevši sedamdesetih pa do danas, u sofi sticiraniju i unapređeniju u automatskom smislu. Kent je načinio ogroman oprinos za industriju tampon štampe kao i celokupnu laku industriju. Tokom svih ovih godina, Kent je uspeo da izgradi sveobuhvatnu globalnu mrežu sa distributerima, koji izlaze u susret kupcu, u preko 30 zemalja u čitavom svetu. Kentova posvećenost i inovativna priroda su doprinele tome da ova kompanija preuzme ulogu uzora u industriji.

 KENT INTERNACIONAL, tri dekade iskustva i stručnosti, ne prestaje da daruje nova rešenja i mogućnosti kada je reč o tampon štampi.

Filozofija Kent-a:

- TAMPON štampa je suština našeg poslovanja
- Naša ambicija je da postanemo najbolja kompanija za tampon štampu na svetu
- Naš princip je da nastavimo sa razvojem novih tehnologija i da možemo da ponudimo najkvalitetnije servise
- Naš cilj je da svojim klijentima obezbedimo superiorne proizvode, radno okruženje i povraćaj investicija
- Zadovoljan klijent je naš podstrek
- Naša je dužnost da obezbedimo bolju budućnost kroz intezivno društveno učešće

Profesionalizam i priznanja:
Kentov profesionalizam i posvećenost tampon štampi veoma je priznat u industriji. Tokom ovih godina, Kent je počastvovan brojnim industrijskim nagradama kao i posedom mnogobrojnih internacionalnih i lokalnih patenta.

U ponudi ''Destefiko boje'' možete naći sledeće Kent-ove proizvode:

SERVISNA PODRŠKA:

''Destefiko boje'' preko kompanije Kent obezbeđuje sveobuhvatan niz servisa za mašine. Nudimo Vam profesionalne konsultacije, trudimo se da za svaki vaš problem nađemo adekvatno rešenje. Kako bi Vam maksimalno olakšali posao, vršimo i specijalističke obuke.

bottom of page