top of page

Kiwo (Kissel+Wolf GmbH)

KIWO_Logo_2022_rgb_2c_klein 249 x 70_edi

KISSEL + WOLF je jedan od vodećih proizvođača hemijskih proizvoda za sito štampu. Koncept kompanije je da predvidi i izađe u susret zahtevima tržišta i to ne samo onih koji se tiču samih hemijskih

proizvoda.

KISSEL + WOLF je danas mnogo više od proizvođača i dobavljača hemijskih proizvoda. On sada nudi kompletan tehnički sistem kako bi upotpunio svoju hemijsku liniju. Svi apekti sito štampe su sada uključeni i tehnološka zaštita okoline kao i industrijski i tehnološki sistemi za prečišćavanje vode.

KISSEL + WOLF nudi kompletan izbor proizvoda za sito štampu počev od modernih fotohemijskih sistema za ravnu i kružnu sito štampu, preko kružnih cilindara, do tehničke opreme za sito štampu.

KISSEL + WOLF proizvodi u našoj ponudi:

Nastanak firme  (KISSEL + WOLF i ALBERT ROSE LACKFABRIK) kreće onog trenutka kada pogled na industriju počinje da se menja u novoosnovanom Nemačkom carstvu (1871). Odmah nakon stavljanja u rad fabrike u Mannheim-u, počinje proizvodnja lepka životinjskog porekla (1893) čime ova fabrika stiče regionalnu reputaciju.

 

Danas se KISSEL + WOLF nalazi van grada na lokaciji okruženoj vinogradima u mestu Wiesloch koji je na samo 45 minuta od Frankfurtskog aerodroma.

bottom of page