top of page

Everyday Labels

Rayfilm Everyday nalepnice su dizajnirane za svakodnevnu kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Napravljene su od belog papira sa trajnim lepkom i pogodne su za bilo koji štampač ili kopir mašinu. Everyday nalepnice imaju odličan odnos cene i kvaliteta.
EVERYDAY nalepnice proizvodi  u svojim brendiranim kutijama A4 formata u pakovanju od 100 tabaka. U svojoj ponudi ima preko 30 različitih tipova koji se najčešće koriste za štampu adresa, bar kodova, CD nalepnica, itd.
Takođe su dostupna pakovanja od 1000 tabaka u A4 formatu.der u Centralnoj Evropi za proizvodnju samolepljivih nalepnica i fotopapira. Kompanija je osnovana 2000. godine, ali se zasniva na 15-godišnjem iskustvu njenih osnivača u sferi papirnog poslovanja. Od tada proširili su proizvodnju tabačnih kompjuterski printabilnih medija i nalepnica u rolni. Kao ugledni proizvođač papirnih i filmskih

R0ECO - Bela mat univerzalna nalepnica

Bele univerzalne nalepnice je najpopularnija vrsta nalepnica zbog svoje niske cene i velikih mogućnosti što se tiče aplikacija. Napravljene su od 70g/m2 čisto belog papira koji je pogodan za štampu na svim štampačima i kopir mašinama. Stabilan trajni lepak i ravne linije sečenja omogućavaju nesmetani prolaz kroz Vaš štampač.

bottom of page