Osnovni tip mašine 

TTN logo.jpg

Univerzalne mašine za tampon štampu TTN su mašine koje spadaju u niži raspon cena. Održavajući mašinu za tampon štampu jednostavnom, one su pristupačni i laki za upotrebu.

Mašine za tampon štampu izrađene su od visokokvalitetnih komponenata, uključujući Festo pneumatiku i Siemens kontrole. Mašine za tampon štampu su opremljene podesivim KSIZ stolom, a tampon je električno podesiv u sili (pritisku) štampe i na klišeu i na proizvodu. Mašine za tampon štampu su opremljene operativnim ekranom sa osvetljenjem i upravljačkim tasterima. Po želji, mašina za tampon štampu može se pokrenuti i nožnom pedalom. Mašina za tampon štampu je opremljena sa 4 regulatora za podešavanje željene brzine štampe. TTN univerzalne mašine za tampon štampu se standardno isporučuju kao model stola, ali kao opciju mogu se isporučiti i sa visokom bazom.

 

Mašine za tampon štampu isporučuju se kao jednobojne ili dvobojne mašine za tampon štampu i opremljene su zatvorenim sistemom - šolja. Za dodatne tehničke informacije možete pogledati modele ili kliknuti ovde za opsežni letak.

Mašine za tampon štampu u dve boje se naravno mogu koristiti i kao mašine za tampon štampu u jednoj boji.

 

Modeli: 90 , 120, 200 i 200 sa odvojenim nosačem za tampon.